United Fish Co.

United Fisheries" este una din cea mai mare familii din Noua Zeelandă care deține o rețea de companii piscicole, care furnizează produse de calitate la nivel mondial.

Treebeard

Fotograful și retușerul francez Cal Redback a creat o serie de fotografii ciudate şi oarecum înfricoşătoare.

Surreal Worlds

Artistul german Antoni Tudisco creează lucrări ciudate şi suprarealiste. Culorile și materialele par să strălucească și să ”curgă”. Pare destul de interesant.

"Slices" from Mike Campau

Mike Campau este un artist talentat din Michigan. El a devenit cunoscut pentru numeroasele sale lucrări publicitare pentru brand-uri binecunoscute

Pure Life - Pure Water

Print-uri interesante oferite de un designer egiptean pentru compania Nestle. Ideea de bază – ”Apă pură = viață pură”.

Perfect Beauty

Fotograful Emily Blinko din Texas are o atitudine foarte respectuoasă față de frumuseţe şi ordine.

Perfect Alchemy Packaging

Ce legătură ar fi între paste și diamante? În natură, diamantele apar doar în condiții extrem de rare.

Munch'n

Un brand oferit de studioul din Noua Zeelandă pentru una din cele mai mari companii din regiunea Pacificului, care se ocupă de furnizarea de fructe şi legume proaspete.

Minimal Fun

Aceste animăluțe amuzante au fost inventate şi desenate de un studio brazilian la comanda lanțului de magazine MART.

Lifeproof Galaxy S5

O altă lucrare excepțională a lui Mike Campau,  artist și specialist în publicitate din Michigan.

Las Muertas

O ședință foto foarte interesantă oferită de fotograful din Los Angeles, Tim Tadder.

Kiri sandwiches

Agenția Leo Burnett a avut o provocare serioasă – să facă 30 fotografii ale unor sandwich-uri pregătite în trei moduri diferite. 90 de imagini în total.

Hidden faces

Știți ce e ”detectarea feței”, nu-i așa? Ce ar fi dacă să aplicăm această tehnologie în alte scopuri? Aceasta nu este o campanile publicitară oficială. Autorul a realizat-o pentru divertisment.

Handmade chocolate gift

Elaborată în ediție limitată, această ciocolată neagră clasa premium este ambalată în cutii unice pentru a scoate în evidență calitatea excepțională a produsului.

Fuchs+Dachs - interior design figure set

Aceste figurine lucrate manual sunt în ediţie limitată. Acest lucru a fost rezultatul amestecului dintre toate formele de design oferite de studioul "Fuchs+Dachs" din Praga.

Forgotten

Aceste imagini fac parte dintr-o campanie publicitară pentru "Troller". Ideea principală este de a arăta SUV-urile altor producători abandonate şi uitate. Ideea a fost creată de agenţia de publicitate JWT, din Brazilia.

Food photography

O serie de fotografii gustoase oferite de studioul ceh "Fiala & Šebek".

Art of the Line

Ilustratorului Hyemi Jeong îi place să găsească eleganța în cele mai simple lucruri. Îi trebuie doar să tragă câteva linii, și orice obiect se transformă în desen.

AnotherArt.com

Un designer din Belarus, Yana Makarevich, a găsit o abordare originală cu privire la problema în cauză – să aplice o parte din logo pe o peliculă transparentă

3D Calligraphy

Artistul turc aplică o tehnică interesantă de caligrafie 3D. Își realizează lucrările live pe hârtie, folosind vopsele şi creioane. Rezultatul arată de parcă lucrările ar fi proiectate deasupra suprafeței foii.